
Caffè Montenero Nero
Směs Nero se skládá ze 60 % z arabiky a z 40 % z robusty, které jsou zpracovány suchou metodou. Káva má čokoládové aroma, příjemnou chuť a dlouhotrvající dochuť. Acidita je velmi nízká a tělo středně bohaté. Káva má vyšší obsah kofeinu.

60% ARABICA
40% ROBUSTA

STUPEŇ PRAŽENÍ
Medium

CUPPING SCORE CE
75
Vlastnosti kávy
Podrobnosti o kávě

SLOŽENÍ KÁVY:
Brazílie, Brazil Alta Mogiana / 60 % / suché zpracování
São Paulo
Vietnam, Wet Polished / 20 % / suché zpracování
Indie, Cherry Robusta, Coorg / 20 % / suché zpracování

DOPORUČENÁ PŘÍPRAVA PRO KÁVOVARY
WMF, SCHAERER A COFFEE EXPERTS:
DOPORUČENÁ PŘÍPRAVA PRO KÁVOVARY WMF, SCHAERER A COFFEE EXPERTS:
Množství kávy: 12 gramů
Teplota: 92 °C
Výsledná váha nápoje: 26 gramů (single), 52 gramů (double)
Délka extrakce: 25 vteřin
Poměr extrakce: 46 %
(Testováno na kávovaru WMF 5000 S+)

BALENÍ
1000 gramů

PRAŽÍRNA
Diemme
Prvotřídní káva Caffè Montenero na výběr
Káva Caffè Montenero reprezentuje výběr té nejlepší zrnkové kávy od Latinské Ameriky po Asii.
Je vyráběna mistry ve svém oboru.